چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403

انتصاب اعضای کمیته تخفیف دانشگاه و برگزاری جلسه کمیته تخفیف دانشجویی پنجاه‌‏وچهارمین جلسه کمیته تخفیف دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ

انتصاب اعضای کمیته تخفیف دانشگاه و برگزاری جلسه کمیته تخفیف دانشجویی پنجاه‌‏وچهارمین جلسه کمیته تخفیف دانشجویی دانشگاه در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، در ابتدای جلسه، دکتر منوچهر جهانیان، معاون دانشجویی ‏و فرهنگی و رئیس کمیته تخفیف دانشگاه، ضمن خوشامد به اعضای جدید این کمیته، توضیحاتی اجمالی در خصوص ماهیت، اهداف و برنامه‌‏های آن بیان داشت. در ادامه، دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه، ضمن سپاسگزاری از اعضای قبلی کمیته و خیر مقدم به اعضای جدید، توضیحاتی را در خصوص ضرورت اثربخش‌بودن تصمیمات کمیته بیان داشت.

در ادامه جلسه، تعداد ۳۹۵ پرونده واصله مشتمل بر ۹۱ پرونده دانشجویان رتبه برتر آموزشی، ۳۰۴ پرونده غیررتبه برتر آموزشی بررسی شد و موارد مشمول بندهای آیین‏نامه اعطای تخفیف در پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ به بحث گذاشته شد. درمجموع، پس از بررسی‏ پرونده‌‏ها و با توجه به آیین‌نامه کمیته تخفیف دانشجویی، مبلغ ۲.۲۵۰.۶۲۴.۷۹۹ ریال به‌عنوان تخفیفات دانشجویی ویژه مشمولان قرار گرفت.

دکتر منوچهر جهانیان، معاون دانشجویی ‏و فرهنگی؛ دکتر مجید نجارزاده هنجن، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛ دکتر عادل تقوی، معاون پشتیبانی؛ دکتر سیاوش ایمنی قشلاق و دکتر سمانه آقا کاظم شیرازی، از اعضای هئیت‌علمی دانشگاه و زینب نجفی فرهادلو، مدیرکل امور دانشجویی اعضای جدید کمیته تخفیف دانشگاه هستند که در این جلسه احکامشان توسط رئیس دانشگاه تقدیم شد.

فهرست ۹۱ نفر از دانشجویان رتبه برتر آموزشی ورودی هر رشته تحصیلی به شرح زیر است: